default_mobilelogo

Hyttene og leilighetene blir leid ut av firmaet Nord Flatanger Sjøhus AS. Utleieprisen inkludere alle tilleggskostnader. Utleieprisen inkluderer også rengjøringen etter leietid, (men det betyr ikke at skittent servise og bestikk skal ligge i vasken ved avreise ;).
Sengetøy og håndduker er inkludert i alle priser.

Utleieprisen inneholder ikke frokost eller andre forpleininger.

Alle forbruksvarer som toalettpapir, kjøkkenpapir, folie, såpe, oppvaskmaskin tabletter osv. må tas med og er ikke inkludert i prisen.

Det finnes ingen faste skiftedager, men leieuken skal helst vare fra lørdag til lørdag. Avreisen må finne sted før klokka 10 (hvis ikke noe annet er avtalet), og ankomst etter klokka 14. Båtinføringen finner sted på samme dag som ankomsten eller etter avtale.

For kjøringen av båten trengs det en båtførerbevis (alle født etter 1980). Båtføreren er ansvarlig for sikkerheten for alle personer ombord.

Nord Flatanger Sjøhus AS kan ved overgivelsen av nøkkelen forlange en kausjon på 1000 NOK per hus/leilighet. Skulle det ikke finne sted noe rengjøring av huset kan det føre til en forminskning av kausjonstilbakebetalingen. Dette gjelder også for mindre skader på f.eks. møbler.