default_mobilelogo

Nord Flatanger ble for noen år siden vår nytt hjem etter vi flyttet hit fra Tyskland. At vi kom hit var ikke ren tilfeldihet, fordi mange år før har vi blitt kjent med området, naturen og folket som bor her.

Vi, det er Anja og Sven har satt oss som mål å tilby naturbasert reiseliv og har derfor grunnet firmaet Northern Explorers AS som eier Nord Flatanger Sjøhus AS og en hyttecamp på Grønland (Iceamp Greenland APS). Sjøfiske, dykking og organisasjon av foto- og filmprojekter er våre viktigste virksomheter.

Anja jobbet i mediabransjen, mens Sven jobbet i økonomisk sektor. Vi er dykkere begge to og har hatt mulighetene å oppleve svært ulike undervannsområder i både Norge, Grønland, Svalbard og Island. På nettsiden www.northern-explorers.com finner dere en oversikt over dykkeekspedisjonene som vi tilbyr.
 
Sven startet med å fiske siden han var seks år og er også idag veldig ofte ut på sjøen sammen med gjestene våre eller for å fiske selv. Foruten dette skriver, fotograferer eller filmer vi for den tysk sportfiskemagasinet "Fisch&Fang“ (www.norwegen-magazin.de).
 

Du kan gjerne ta kontakt på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.