default_mobilelogo

Den sikreste og enkleste måten å fiske!

Vi tilbyr guidede fisketurer med fangstgaranti for erfarne sportsfiskere, samt for nybegynnere!

Våre erfarne guider vil bringe deg til de beste fiskeplassene i området. Du kan oppleve havfiske med små grupper på maks 5 gjester per båt. Vi planlegger turerene i henhold til den siste værmeldingen for å ta deg ikke bare på en vellykket, men også trygg opplevelse.
Vi stiller med tips og triks, sikkerhetsutstyr og om ønskelig også med varme og sjødyktig klær. Du må kun fokusere deg på å få fisken!

Med ca. 20 års erfaring innen sportsfiske i Nord-Flatanger er vi kjent med området og fiskeplassene ved inngangen til Namsfjorden og alle muligheter eller utfordringer der. Vi bringer deg til de beste skjærene, dype vannkanter og kanaler. Torsk, sei, lyr, uer, lange, kveite eller på sensommeren også lysing: Her kan du få alle typer fisk på kroken.
Du kan fiske med lett utstyr, speedjigging for storsei, shadfishing for ville lyr eller dypvannsfiske på store lange og velsmakende uer. Også fiske på kveite har en svært positiv utvikling i løpet av de siste årene, selv om vi ikke gi fangstgaranti. :)

Guidingbåt

Guidebåten er en amerikanskprodusert aluminiumsbåt med hardtopp og polstrede seter. Den har rikelig med utstyr og er motorisert med 225 hk. Båten er romslig og holder seg i bølgene selv i grov sjø. Utstyret består av kartplotter, ekkolod, brannslukningsapparat, førstehjelpssett, radio, nødsignaler, automatiske redningsvester, skjærebrett for agn og filetering, stangholdere på hardtoppen og på sideveggen, justerbare stangholdere for trolling eller "død stang", fisketank med lenseventil og selvfølgelig klepp, "flying gaff", fiskekasser osv.

Spørsmål til turene? Kontakt oss.